Diensten

 

Klus- en schildersbedrijf Panter Clus is een professioneel klusbedrijf waar de klant centraal staat met al haar wensen. Wij doen al uw klussen in en rond uw woning, winkel of bedrijfspand.... geen probleem voor ons! Wij staan altijd voor u klaar. Wij leveren de hoogste kwaliteit voor een redelijke prijs.

Onze klussen lopen uiteen van het plaatsen van een schutting, een pergola, (fietsen)schuur , houthok, tot kleine verbouwingen zoals een toilet of een extra kamer op zolder.
Schilderwerk, zowel binnen als buiten. Renovatie, opknappen of verkoopklaar maken? Alles is mogelijk.
Tuinonderhoud te zwaar? Ook daar kunnen wij u mee helpen.
Ook kleine klusjes doen wij voor u; een lamp ophangen, een verstopping verhelpen of wat u ook heeft te doen. Er is bij ons veel mogelijk!

Klus- en schildersbedrijf Panter Clus staat garant voor     professionaliteit en kwaliteit. De combinatie van kennis, gedrevenheid en een jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij een goed eindresultaat en uitstekende service leveren. Iedere klus opnieuw!

Wij streven altijd naar 100% klanttevredenheid. Bovendien geven wij garantie op geleverde materialen en arbeid. Kortom, Panter Clus is de ideale partner voor uw klus of verbouwing.

Naam: Fred Brinkman

Expertise: Klus- en schilderwerk

Werkomgeving: Apeldoorn en omgeving

Referenties op aanvraagEen greep uit onze diensten:

  1. Schutting maken en plaatsen

  2. Sanitair plaatsen

  3. (tussen)muur plaatsen

  4. Schilderwerk

  5. Woning verkoopklaar maken

  6. Zakelijk en particulier

Waarom Panter Clus?

Home        Actie        Diensten        Projecten        Contact

http://livepage.apple.com/