Klusabonnement

 

Klusabonnement; de spijker op zijn kop!

Neem vrijblijvend contact op, of download hier de folder


Met het klusabonnement van Panter Clus zijn kleine én grote klussen snel geklaard!

Ouderen die langer zelfstandig wonen, mensen met drukke banen, linker handen, hoogtevrees... het uitvoeren van zelfs de kleinste klussen in en om het huis kan voor sommige mensen echt een opgave zijn. Bovendien bel je voor een kleine klus (lampen ophangen, gootsteen ontstoppen, woonzorg-hulpmiddelen plaatsen, toiletbril vervangen) niet snel een klusbedrijf. Immers, het uitbesteden van een kleine klus kan flink in de papieren lopen. Gelukkig brengt het Apeldoornse klusbedrijf Panter Clus hier verandering in: speciaal voor al deze kleine (én grote) klussen biedt Panter Clus het klusabonnement. Voor het snel én voordelig klaren van kleine én grote klussen.


Een uitkomst voor allerhande klussen

Met het klusabonnement zijn mensen ervan verzekerd dat hun klussen binnen- en buitenshuis snel en vakkundig worden uitgevoerd. Een abonnement geeft recht op 16 klus-uren per jaar, variërend van maandelijks 1,5 uur per klus tot 16 uur ineens. Deze flexibiliteit biedt veel voordelen. Bijvoorbeeld ouderen die kleine klusjes niet zelf kunnen oppakken of niet steeds kinderen/bekenden hiervoor willen vragen, kunnen met het klusabonnement gerust elke maand de professionele én voordelige klushulp inschakelen. Abonnees kunnen er ook voor kiezen om het tegoed van 16 uur klushulp in één keer te besteden: zo is ook een grotere huis-, tuin- of schilderklus in één keer goed en voordelig geklaard. Het klus-jaarabonnement kost slechts € 40,- per maand. Wanneer de abonnee een grote klus heeft die buiten de uren van het klusabonnement valt, dan ontvangt hij eerst een vrijblijvende offerte mét korting op het standaard uurtarief. Bij Panter Clus is de klant namelijk altijd goed en voordelig uit.


‘Om de hoek’, ervaren en flexibel

Als Apeldoornse onderneming is Panter Clus een klusmaatje ‘om de hoek’, mét een vaste contactpersoon: voor elke klus één bekend, vertrouwd gezicht. Door ervaring weet Panter Clus exact wat er nodig is om de klus vlot, goed en slim op te lossen. Hij bespreekt dit altijd met de klant, zodat de klant vooraf weet waar hij aan toe is en niet voor verrassingen komt te staan. Indien gewenst zorgt Panter Clus ook voor de aanschaf van het materiaal (altijd tegen kostprijs). De centrale ligging van Panter Clus in Apeldoorn is handig voor snelle service aan de klanten en biedt extra voordeel: klanten in Apeldoorn betalen geen voorrijkosten of reisuren.


Maak kennis met Panter Clus en het klusabonnement

Panter Clus is het klusbedrijf van Fred Brinkman. Wilt u meer weten over Panter Clus, het Klusabonnement, de mogelijkheden en de voorwaarden?

Neem voor meer informatie contact op: 06 – 52 32 34 66, of stuur een e-mail naar info@panterclus.nl.


Nieuw in Apeldoorn

Home        Actie        Diensten        Projecten        Contact

http://livepage.apple.com/